Hlavná stránka Blog Novinky Autokozmetika Autoglym

Autokozmetika Autoglym

2022
|
Kategória Novinky
V Autodiely Omega sa snažíme používať najlepšie dostupné produkty, ktoré sú zároveň šetrné k životnému prostrediu, aby sme našim zákazníkom poskytli tie najlepšie výsledky – a preto s radosťou môžeme povedať, že spolupracujeme so svetovou značkou Autoglym. Jeho produkty sú založené na prírodnej báze, takže žiadne silné chémie. Produkty obsahujú prírodné zložky, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu a zároveň nepoškodzujú povrchy automobilu. Bezpečnosť produktov voči materiálom aj používateľom je veľmi dôležitá. Spoločnosť Autoglym je Britská značka autokozmetiky vyrábaná od roku 1965.
Portfólio sa dá rozdeliť do dvoch kategórii. Vyrába produkty pre profesionálne použitie v komerčných prevádzkach na umývanie automobilov, u predajcov nových vozidiel a prevádzkovateľoch nákladnej a osobnej dopravy. Táto kategória sa nazýva „Autoglym Professional“. Druhou kategóriou je tzv. „hobby trieda“ alebo v angličtine zvaná „retail“. Ide o produkty, ktoré vychádzajú z kategórie Autoglym Professional ale sú v menších baleniach a sú určené pre bežného spotrebiteľa. Snaží sa osloviť všetkých, ktorí sa radi starajú o svoj automobil bez ohľadu na vek a pohlavie. Spoločnosť ponúka produkty vyznačujúce sa jednoduchosťou v používaní, spoľahlivosťou, dlhoročnou tradíciou výroby a výskumu, a hlavne ocenením Royal Warrants.
Sortiment Autoglym je založený na prírodnej báze, takže žiadne silné chémie. 
V ponuke sú kolekcie, ktoré obsahujú rôzne produkty. V našich vybraných kolekciách Autoglym nájdete špičkovú autokozmetiku na interiér a exteriér auta. Kolekcie obsahujú vybraný sortiment produktov, s ktorými môžete umývať, voskovať, leštiť a impregnovať. Prostriedky pre umývanie diskov, pneumatík, hliníka, kovu, plastov a iných povrchov zvládnete výborne s autokozmetikou Autoglym.
 

Autokozmetika Autoglym na čistenie diskov

 

Spoločnosť Autoglym ponúka pestrú paletu čistiacich prostriedkov na disky, ktoré účinne odstraňujú všetky typy nečistôt. Produkty s neutrálnym pH sú ako stvorené na odstraňovanie mastnoty, brzdného prachu a ďalšieho znečistenia. Okrem čistiacich prostriedkov na disky si môžeš vybrať aj ochranný prípravok, ktorý na povrchu vytvára hydrofóbnu vrstvu. Svoju výbavu čistiacich prostriedkov môžeš doplniť aj „dressingmi“ na pneumatiky, vďaka ktorým bude obutie tvojho auta vždy krásne lesklé.

 

Sortiment Autoglym na čistenie karosérie

Čistenie karosérie Autoglym
Pestrú ponuku autokozmetiky ponúka spoločnosť Autoglym aj pre starostlivosť o karosériu. Hlavnou výhodou týchto čistiacich produktov je ich špeciálne zloženie, ktoré odstraňuje všetky druhy nečistôt a kontaminácie laku. Za zmienku stojí aj rad čistiacich produktov Polar, ktoré sa aplikujú pomocou vysokotlakového čističa a postarajú sa o dokonalé vyčistenie a vyleštenie karosérie. V portfóliu autokozmetiky Autoglym nechýbajú ani leštiace prípravky, ochranné prípravky a špeciálne čistiace prostriedky na plasty a okná.

 

Autoglym v interiéri vozidla

Interiér vozidla Autoglym
 
S autokozmetikou Autoglym sa môžeš postarať aj o maximálnu čistotu interiéru tvojho auta. Siahnuť môžeš po čističoch kože a látky, prípadne po špeciálnom interiérovom šampóne, ktorý je vhodný na všetky povrchy vo vnútri tvojho auta.
 
Leather Cleaner 500ml
Leather Cleaner 500ml
 
Na čistenie kože je ideálnym pomocníkom čistič kože, ktorý môžete použiť na čistenie a ošetrovanie kožených povrchov. Impregnácia kožených sedačiek je taktiež dôležitá. Impregnačný krém na kožu si vychvaľujú aj upratovacie firmy, kde sa dá dosiahnuť vynikajúci výsledok impregnáciou. Takto v spojení oboch prípravkov konzervujeme kožu a dosiahneme dlhodobú životnosť. Na rozotieranie používajte aplikátor alebo handričku. Mikrovláknové handričky Autoglym majú roztrieštené vlákna na mikro častice. To je veľmi dôležité pri čistení a leštení. Preto aj umývanie, čistenie a leštenie skiel bude pre vás hrou. Pridanou hodnotou na dodatočný lesk a impregnáciu skla je vosk na sklo. Obsahuje vodoodpudivé častice, takže pri pršaní sa budú kvapky ľahko pomocou stieračov odstraňovať. Pohodovú jazdu bez rôznych pachov spríjemnia kvalitné osviežovače a čističe klimatizácie.

 

Autoglym rýchla pomoc pri čistení

Rýchla pomoc Autoglym
 

Ak chceš udržiavať dokonalú čistotu svojho auta, pomôžu ti pritom aj tzv. rýchli pomocníci. Ide o čistiace prípravky Autoglym, ktoré môžeš mať stále po ruke. Ich použitie je veľmi rýchle a efekt zaručený. Siahnuť môžeš po odstraňovači hmyzu, prostriedku Instant Show Shine, ktorý jednotlivým častiam interiéru alebo exteriéru okamžite prinavráti čistotu a Rapid Detailer. S Rapid Detailerom hravo odstrániš prach a špinu z tvojho auta napríklad aj na tuningovom zraze.

 
Rapid detailer 500ml
Rapid Detailer 500ml
 

Autoglym špeciálne produkty a darčekové balenia

Darčekové sady Autoglym
 
Autokozmetika Autoglym je ideálna aj pre tých, ktorí sa venujú detailingu. V ponuke nájdeš rôzne štetce, čistiace doplnky, napeňovač či odstraňovače škrabancov. Výber je skrátka veľmi pestrý a nechýbajú v ňom ani darčekové balenia produktov. Kvalitná autokozmetika bude pre každého auto-moto fanúšika super darčekom, ktorý určite urobí radosť.